tirsdag 13. november 2012

En dag i NRK


Fredag 09.11 var media-klassen på NRK. Vi fikk en omvisning på selve NRK-huset som er en av Norges mest kompliserte hus. Mange som har jobbet der i 20 år kan fortsatt rote seg bort og være der til neste dag. Vi fikk komme inn i et av fem kostymelager, noe som satte preg hos mange. Vi så kostymer som vi har sett på tv fra vi var små og som vi fortsatt ser på tv.

Etter denne omvisningen fikk vi en time fri, denne tiden brukte vi på å dra til McDonalds for å få en matbit. Når timen skulle vi møte Pål Gordon Nilsen, en sportsreporter fra Kongsberg. Vi snakket en liten stund med han om hvordan det var å jobbe innenfor NRK og hvordan han hadde fått muligheten til å jobbe her. Arne Scheie kom innom en tur for å snakke med oss. Han fortalte mye om hvordan han forberedte seg før en ny hopp-sesong og hvordan han hadde fått jobben innenfor NRK.

Vi fikk igjen en time pause som vi brukte på å dra på Cafe. Etter dette skulle vi være publikum på Lindmo. Det var nok gøyest i starten hvor det var en publikums-vert som fikk oss i stemning og hadde litt show. Gjestene i programmet denne uka var Marit Larsen, Ray Kay, By og Rønning og Selvaag.
Når vi var publikum i dette tv-showet fikk vi et innblikk i hvordan det hele foregår. Hvor mye arbeid det ligger bak og mye vi ikke ser når dette går på tv.

Alt i alt var dett en morsom dag og en morsom opplevelse.  Har du lyst til å se programmet vi var med i kan du trykke her.
// De to øverste bildene er tatt fra denne linken, mens det nederste er tatt fra denne linken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar